Colectarea datelor cu caracter personal se face prin completarea informatiilor necesare la crearea unui cont de client, prin aplicatia de gestiune a newsletter-ului prezenta in magazinul online, prin bifarea optiunii de abonare la newsletter din cosul de cumparaturi.

Datele colectate sunt: nume, prenume, denumire cabinet, adresa electronica si postala, numar de telefon. Prin abonarea la newsletter se intelege si acceptul utilizatorilor website-ului ca datele lor personale sa fie pastrate si prelucrate.

Scopurile prelucrarii acestor date sunt: informarea cu privire la comanda efectuata de cumparator in magazinul www.inglesina.ro, informari despre produse si promotii, comunicari speciale de marketing adresate clientilor Inglesina.

Datele personale ale clientilor nu vor fi difuzate catre terti, cu exceptia partenerilor de servicii de marketing si alte servicii, cu care exista contracte in acest sens si care se obliga prin acestea sa protejeze aceste date.

Utilizatorii se pot dezabona de la primirea newsletter-ului cand nu mai doresc prelucrarea datelor cu caracter personal prin bifarea optiunii “Dezabonare”.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, Inglesina are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de cumparatori.